Shopping Cart

Transport GRATUIT la comenzi de peste 150 RON.

Întreținere și garanție

Toate produsele NURIA beneficiază de garanție valabilă 1 an de zile și sunt însoțite de un Certificat de Garanție. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copia facturii fiscale și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/ expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Pentru o întreținere cât mai corectă și pentru a evita astfel daunele aduse bijuteriilor NURIA vă recomandăm:

 • Să păstrați bijuteriile în cutiile primite la achiziționarea produselor sau în alte cutii destinate bijuteriilor.
 • După fiecare purtare, ștergeți bijuteriile cu o cârpă moale pentru a-și păstra strălucirea inițială.
 • Să scoateți bijuteriile înainte de contactul cu apă sau cu produse pentru îngrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, săpunuri și loțiuni.
 • Să evitați loviturile bruște și contactul cu materiale aspre sau abrazive.

Garanția se acordă doar pentru defecte de fabricație conform legii și nu pentru cele rezultate din acțiuni incorecte pentru acest tip de produse, care le pot deteriora. Nu se acordă garanție pentru:

 • Expunerea bijuteriei la substanțe chimice, cosmetice, creme și loțiuni, piscină sau baie.
 • Deteriorarea bijuteriei în timpul unor activități fizice de contact sau care au că rezultat transpirația abundentă.
 • Rupere, zgârieturi, lovituri, îndoiri cauzate de uzură generală sau de folosirea incorectă.
 • Uzură survenită în urmă purtării bijuteriilor în timpul somnului.
 • Păstrarea neconformă a bijuteriei în mediu umed sau excesiv de cald – nu este indicată expunerea directă a bijuteriei la surse de căldură cum ar fi foc deschis, apă clocotită, saună sau expunerea la dispozitive cu aer cald (uscătoare de mâini, uscătoare de par).
 • Zgârierea sau sparegerea cristalelor/pietrelor semiprețioase (cristalele/pietrele sunt produse consumabile și, conform legii, nu au garanție).
 • Folosirea incorectă și brutală a elementului de deschidere și închidere a bijuteriilor.

Garanția acoperă defectele de fabricație, însă nu acoperă neglijență și uzură bijuteriilor. Garanția se acordă doar în situația în care caracteristicile produsului nu corespund cu specificațiile sau atunci când se descoperă defecte de fabricație. Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și OG 21/1992. Nu se poate invocă garanția în situația ultilizarii improprii sau incorecte a bijuteriei (de ex. urme de lovituri pe montură metalică, zgârieturi ale cristalelor, emailului sau ale monturii metalice, email sau cristale sparte sau ciobite, decolorări ale părților placate sau ale emailului datorate contactului cu produse chimice ori transpirație acidă, semne evidente de uzură, rupere, etc.).

Fă parte din comunitatea noastră

Urmăreste-ne pe: